Kalendář akcí
Kalendář akcí

Tři v háji

Typ akce: Kulturní akce
Datum: 10.06.2022, 20:00
Místo konání: Příbor
GPS souřadnice: 49.64244993420991,18.14245802081038
Organizátor, kontakt: Město Příbor


Divadelní adaptace stejnojmenného literárního bestselleru. Na motivy románu Tři v háji autorů Michal Viewegh, Halina Pawlovská, Iva Hercíková napsal Miroslav Oupic.



Hlavními hrdiny této hry, ve které má nejdůležitější roli láska a sex, jsou tři osoby – Albert, Kristýna a Olga. Albert, jemuž bude čtyřicet, byl vždy třídní premiant, přesto má jen čtyři semestry medicíny a nyní pracuje jako recepční v Centru plastické a estetické chirurgie. Se svou manželkou Kristýnou, kterou si bral ve svých dvaceti jedna letech, má dvě děti. Do jejich vztahu, který pomalu přestává fungovat vstupuje Olga, jen o dva roky mladší hlavní manažerka Centra, ve kterém Albert pracuje. Hlavní postavy se vzájemně opouštějí, pak se k sobě zase navracejí, ale je toto ten pravý recept na spokojený život?

Divadelní hra Tři v háji přibližuje s humorem i ironií v dnešní době tak rozšířenou krizi středního věku a pokračuje tak v tradici kvalitních a divácky úspěšných adaptací knih našeho nejprodávanějšího spisovatele Michala Viewegha, který Tři v háji napsal spolu s Halinou Pawlowskou a Ivou Hercíkovou. Režie se ujal zkušený filmový režisér Karel Janák.

Délka představení:

120 minut

Napsal: Michal Viewegh, Halina Pawlovská a Iva Hercíková

Režie: Karel Janák

Vstupné: 200,- Kč

 

PŘEDPRODEJ VSTUPENEK



Kalendář akcí


FOTO z akcí