Kalendář akcí
Kalendář akcí

Plochá dráha

Typ akce: Sportovní akce
Datum: 04.11.2017, 10:00
Místo konání: Kopřivnice
GPS souřadnice: 49.588278316494936, 18.151738571177702
Organizátor, kontakt: AMK Plochá dráha Kopřivnice tel: 733769150



Plochodrážní závěr sezóny 2017 s náborem nových adeptů


Sezóna ploché dráhy se nejen u nás v Kopřivnici, ale i všude jinde překlopila do svého závěru. Teď přichází na řadu tradiční rozlučky. Jedna taková se chystá i v Kopřivnici. 4. listopadu vypukne vše od 10 hodin na letním stadiónu. Všichni jste srdečně zváni na tuto jedinečnou akci, kde bude vstup zdarma. Součásti této akce bude i Nábor nových plochodrážníků do našich řad.

Přijďte se společně s námi rozloučit s plochodrážním rokem, který byl pro nás velmi těžký, ale zároveň velmi úspěšný. Po lednové Ledové ploché dráze nastal tuhý boj o přežití, který jsme dotáhli do vítězného konce a po náročné rekonstrukci bariér, oválu a depa jsme dokázali uspořádat čtyři velmi kvalitní plochodrážní závody, které byly i ze strany vedení české ploché dráhy hodnoceny velmi dobře.

Jste všichni členové aktivní i neaktivní a také fanoušci co chodili do ochozu stadiónu srdečně zvání na 4. listopad, kdy budeme od 10 hodin trénovat, jezdit, hodnotit a horlivě debatovat o tom co se podařilo a co se chystá. Celé vedení kopřivnické ploché dráhy Vám bude k dispozici k zodpovězení vašich otázek.

Pochopitelně nezůstaneme jen u mluvení. V permanenci bude i náš ovál. Pokud máte zájem svézt se na plochodrážním speciálu, budete mít tu jedinečnou možnost. Nebo pokud vlastníte svůj jakýkoliv stroj a chcete si jej vyzkoušet na ovále?… prosím budete mít příležitost.

Účast na Plochodrážním závěru sezóny přislíbila celé řada zajímavých lidí. Přijedou jezdci z nedalekého polského Rybniku či Swietochlowic. Jednáme i se slovenskými mladíky a svou účast potvrdili i někteří čeští jezdci Flat Tracku.

Mimo tyto všechny přijal pozvání do Kopřivnice i trojnásobný letošní Mistr České republiky na ploché dráze (Extraliga družstev, Mistrovství ČR jednotlivců a Mistrovství ČR na dlouhé dráze) a třetí muž na světě v dlouhé ploché dráze Josef „Pepe“ Franc.

Vzhledem k tomu, že už myslíme i na budoucnost a výchovu mládeže, bude po celý den probíhat nábor nových zájemců o plochodrážní řemeslo, jehož patronem bude právě Josef Franc. Pokud tedy máte zájem o plochou dráhu a chcete se stát jezdcem tohoto krásného sportu, nebo by jste chtěli mít plochodrážníka ze svého dítěte neváhejte a přijďte, veškeré informace získáte právě na této akci.


Kalendář akcí


FOTO z akcí